:: Gebruiksvoorwaarden

Door het gebruik van deze site en het downloaden van de lettertypen, je erkend hebt gelezen en akkoord naar onze algemene voorwaarden. Wij behouden ons het recht voor deze voorwaarden te wijzigen van tijd tot tijd.
Disclaimer
Deze disclaimer is een wettelijke overeenkomst tussen u en deze site. Door het downloaden van lettertypen uit onze site of het gebruik ervan gaat u ermee akkoord je hebt gelezen en begrepen dat het lettertype of de dingbat auteursrechten behoort tot de ontwerper van het betreffende product. In gevallen waarin er geen auteursrechtelijke kennisgevingen, moet je ervan uitgaan dat het lettertype is auteursrechtelijk beschermd. Gebruik van de fonts / dingbats is op uw eigen verantwoordelijkheid. Wij nemen geen enkele verantwoordelijkheid te nemen en wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade veroorzaakt door het gebruik van de lettertypes, zij het indirecte, incidentele of gevolgschade (inclusief maar niet beperkt tot schade door verlies van omzet, winstderving, onderbreking of vergelijkbaar). Voor zover wij weten, alle lettertypen beschikbaar op deze site zijn gratis voor distributie. Mocht u een lettertype dat niet is tegenkomen, neem dan contact met ons op dat het onmiddellijk kan worden verwijderd.
Privacybeleid
Uw privacy is een belangrijk onderdeel van onze relatie met u. Het beschermen van uw privacy is slechts een onderdeel van onze missie om u te voorzien van een veilige webomgeving. Als u e-mail, zal uw gegevens vertrouwelijk blijven. Berichten geplaatst in ons forum zijn open voor publiek te bekijken dus gelieve niet te dienen een persoon informatie. Wij nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor dergelijke acties te ondernemen, is het uw eigen verantwoordelijkheid, zodat inhoud die geschikt en veilig om te gebruiken op een dergelijke medium zal posten. We zullen niet delen, verhuren of verhandelen geen van uw gegevens met derden. Wanneer u onze website bezoekt, wij wat technische informatie met betrekking tot uw computer en de wijze waarop u toegang op onze site en bevat informatie zoals het Internet Protocol (IP)-adres van uw computer, het verzamelen van welk besturingssysteem uw computer gebruikt, wat browser-software (bijv. Explorer, Netscape of andere) computer gebruikt, en wie uw internetprovider is, de Uniform Resource Locator ("URL") van de website van waaruit je kwam en de URL waarop u de volgende keer gaan en bepaalde operationele metrics, zoals de hoeveelheid tijd die u onze website gebruikt. Deze algemene informatie kan worden gebruikt om ons te helpen beter te begrijpen hoe onze site wordt bekeken en gebruikt. We kunnen wat algemene informatie over onze site met onze zakelijke partners of het grote publiek te delen. Zo kunnen we informatie over het dagelijkse aantal unieke gebruikers van onze site te delen met potentiële zakelijke partners of mogelijkheden om te adverteren. Deze informatie bevat geen van uw persoonlijke gegevens die kunnen worden gebruikt om contact met u of u te identificeren.
Wanneer we koppelingen of reclame banners op andere sites van onze website bevatten, let op dat we geen controle hebben de inhoud, praktijken of privacy-beleid van een van deze andere sites. Wij niet onderschrijven of houden onszelf verantwoordelijk voor het privacy beleid of het verzamelen van informatie praktijken van andere websites, met uitzondering van websites die door ons.
Wij gebruiken de hoogst beschikbare veiligheidsstandaard om uw persoonsgegevens te beschermen, terwijl het is op doorreis naar ons. Alle gegevens die zijn opgeslagen op onze servers wordt beschermd via een beveiligde 'firewall', zodat er geen ongeoorloofd gebruik of activiteit kan plaatsvinden. Hoewel wij er alles aan doen om uw persoonlijke informatie te beschermen tegen verlies, misbruik of wijziging door derden te maken, moet u zich ervan bewust dat er altijd een risico dat dieven een manier om onze veiligheid systeem of dat transmissies dwarsbomen via het internet kan vinden zal zijn onderschepte.
Wij kunnen van tijd tot tijd wijzigen ons privacybeleid. Wij behouden ons het recht voor, naar eigen goeddunken, te wijzigen, aan te passen, toe te voegen of gedeelten van onze Privacy Policy te verwijderen op elk gewenst moment en van tijd tot tijd. Deze wijzigingen zullen worden geplaatst voor algemene publiek te bekijken. Wanneer u onze website bezoekt, gaat u akkoord met alle voorwaarden van ons privacybeleid en onze disclaimer. Uw voortgezet gebruik van deze website vormt uw voortdurende akkoord met deze voorwaarden. Indien u niet akkoord gaat met de voorwaarden van onze Privacy Policy, moet je ophouden gebruik van onze website. Google Vertalen voor bedrijven:Translator ToolkitWebsite TranslatorGlobal Market Finder